geldlessen.nl

Terugblik Docentendag 2023

vrijdag, 8 december 2023

Op 30 november organiseerde Wijzer in geldzaken voor het eerst een docentendag. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement! In de koepelgevangenis van Arnhem ontvingen we in totaal meer dan 100 docenten uit het voortgezet onderwijs en mbo.

Na een plenaire opening, waarin de plannen vanuit Wijzer in geldzaken over het onderwijsplatform geldlessen.nl werd gepresenteerd, hebben docenten in groepjes de prison-escape gespeeld. Gelukkig wist elk groepje te ontsnappen!

Na de prison-escape stond een presentatie over de Week van het geld op het programma, waarna docenten in dezelfde groepjes als de prison-escape met elkaar in gesprek gingen over Geldlessen.nl of de Week van het geld. Daarnaast is een groep docenten in gesprek geweest met het ministerie van SZW over de subsidieregeling financiële educatie.

Tijdens deze break-out sessies zijn ervaringen gedeeld en is waardevolle informatie opgehaald voor Wijzer in geldzaken om mee te nemen in de plannen voor Geldlessen.nl en de Week van het geld. De docentendag en de opgedane contacten zullen zeker een vervolg krijgen.

Kijk voor een indruk van de dag de foto's en video

 

Notificatie instellen voor volgend jaar

Wil je in de toekomst ook bij de Wijzer in geldzaken docentendag aanwezig zijn? Meld je dan aan voor een notificatie. En ontvang zo als eerste een update zodra de volgende datum bekend is!

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.