geldlessen.nl

Voor 't zelfde geld

Voor 't zelfde geld is materiaal dat speciaal gemaakt is voor mensen die hun administratie op orde willen bregenen en houden. Het materiaal is geschikt voor mensen die moeite hebben met lezen, rekenen en schrijven. 

Het lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat uit 20 klassikale lessen. Er wordt gewerkt vanuit een werkmap. Je kunt zelf een keuze maken uit de te behandelen onderwerpen en lessen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: administratie op orde brengen, belastingen, betalen, budgetteren, keuzes maken, overzicht houden, plannen en vooruit denken, prijzen en producten vergelijken, reclame en verleidingen, sparen en verzekeren. 

Kosten

Gratis

Duur

20 lessen, waaruit je een keuze kunt maken.

Bestellen

U kunt de materialen het beste bestellen via je lokale Taalhuis, zij hebben een account voor de bestelportal van Stichting Lezen en Schrijven. Bestelportal Taal voor het Leven.

Gemeenten en organisaties die deel uitmaken van de regionale/gemeentelijke aanpak laaggeletterdheid kunnen in 2022 gebruik maken van materialen en instrumenten ontwikkeld door Stichting Lezen en Schrijven. Tot in ieder geval 1 januari 2023 wordt nog geen vergoeding gevraagd voor het afnemen van de materialen. J

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.