Geldlessen » Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Wijzer in geldzaken streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid (WCAG 2.1). Wijzer in geldzaken heeft de eerste maatregelen genomen om hier aan te voldoen en werkt continu aan een toegankelijke website. 

Bekijk de toegankelijkheidsverklaring van Geldlessen.nl in het landelijke register.

Vragen of klachten?

Ervaart u geldlessen.nl (op onderdelen) als minder toegankelijk? Of heeft u tips of opmerkingen over toegankelijkheid? Geeft u ons dit dan alstublieft door via het contactformulier van Wijzer in geldzaken.

Rectificatie lesmateriaal Week van het geld

Wijzer in geldzaken biedt excuses aan voor een ongelukkige formulering in de docentenhandleiding bij een deel van het lesmateriaal dat tijdens de Week van het geld onder scholen is verspreid. Lees hier het hele statement. 

Ga naar rectificatie
De Week van het geld
De Week van het geld

Zet alvast in je agenda: van 28 maart t/m 1 april 2022 vindt de 11e editie van de Week van het geld plaats! Tijdens deze week besteden scholen in het hele land aandacht aan financiële vaardigheden.

Ga naar Week van het geld
Didactief Special
Didactief Special

Hoe breng je financiële educatie naar een hoger plan? Wat zijn de do’s en don’ts bij gesprekken over geld? en welk effect heeft het puberbrein op geldzaken? Lees alles over leren omgaan met geld in de special van vakblad Didactief over financiële geletterdheid.

Lees de special
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.