geldlessen.nl

Geldwijs Academie

Het gesprek aangaan met jongeren over geld, hoe ga je dit integreren als docent? Via coaching on the job krijg je in 2 dagdelen alle tips en tools om geldlessen te geven als docent. Ondersteund met lesmateriaal en de online Geldwijs Academie. Tijdens deze opleiding gaan we uitgebreid aandacht besteden hoe je als docent op een laagdrempelige manier het geld gesprek aangaat Verder gaan we je voorzien van handige praktische tips en tools. Deze opleiding is bedoeld voor de betrokken docent, mentor of begeleider.

Beschrijving van de training

Naast kennisoverdracht gaan we ook aandacht besteden aan de verdiepingen hierop, rondom geldgewoontes en gedrag. Welke overtuigingen zijn er over geld (moneymindset) en er is aandacht voor de verschillen in generaties en achtergronden.

Sociale- en maatschappelijke aspecten worden besproken. Als je jongeren helpt om schuldenvrij te worden ga je ook criminaliteit tegen.

Na deze training ben je in staat om op een laagdrempelige manier met jongeren in gesprek te gaan over geld en een bijdrage te leveren aan de financiële zelfredzaamheid van jongeren. Samen met de benodigde tools, om dit op een begrijpelijke en boeiende manier over te kunnen dragen.

Praktische informatie

Duur scholing

2 dagdelen

Max. aantal deelnemers

Maximaal 15 deelnemers

Beschikbaar vanaf

1 maart 2024

Locatie

Landelijk op (school)locatie.

Leervorm/werkvorm

Coaching on the job

Richtprijs

€1.500 (inclusief BTW) per docent.

Contactpersoon

Mariska Boer

Over de aanbieder

Al meer dan 10 jaar zetten we ons in voor advies en financiële educatie voor zowel jongeren en volwassenen.

Stichting Jong Geldwijs is er speciaal voor jongeren op het voortgezet onderwijs en mbo.

KidsGeldwijs® zet zich in voor kinderen in het basisonderwijs. Het aanbod bestaat uit financiële educatie, video's, podcasts, workshops, trainingen, Geldwijs Academie online programma's, praktische tools en evenementen op locatie.

De coaches in ons landelijke Geldwijs team werken met veel passie voor verschillende overheidsorganisaties, financiële instellingen, maatschappelijke organisaties, scholen, media en particulieren. Er zijn ook maatwerk gastlessen en workshops voor de jongeren zelf beschikbaar (Let op: deze gastlessen en workshops voor jongeren zijn geen subsidiabele onderdelen vanuit de subsidieregeling Financiele Educatie).

Informeer naar de mogelijkheden via contact@jonggeldwijs.nl

Aanbieder

Jong Geldwijs

Kosten

Betaald

Geschikt voor

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.