geldlessen.nl

Masterclass GenZ & Geld

GenZ verwacht iets anders van jou als mbo-docent dan je gewend bent. Hoe kun je daar goed op inspelen, hoe verbind je de verschillende generaties en hoe ga je met elkaar het gesprek aan? Dat en meer ga je met elkaar ontdekken in deze masterclass.

Beschrijving van deze masterclass

GenZ is een hele ondernemende, creatieve, tech-savvy generatie die moeilijke onderwerpen niet schuwt. Tevens staat generatie Z erom bekend, ook in onze eigen onderzoeken, dat ze financiën belangrijk vinden en er juist wel goed om mee zouden willen gaan. Dit is tegenstrijdig met wat vaak wordt gedacht over GenZ. In deze masterclass leer je alles over deze generatie en hoe zij over geld denken en met geld omgaan.

Praktische informatie

Duur scholing

4 uur

Max. aantal deelnemers

25 deelnemers

Beschikbaar vanaf

8 november 2023

Locatie

Rotterdam en op locatie mogelijk.

Leervorm/werkvorm

Theorie, experts aan het woord, praktijk verhalen

Richtprijs

€395 excl. btw / €477,95 incl. btw

Contactpersoon

Annelou van Noort

Over de aanbieder

MoneyRebels is een eigen-wijze, sociale onderneming met een track record van ruim 15 jaar in financiële hulp- en dienstverlening, financiële educatie, boeken, workshops, trainingen, online programma’s, games en tools. De mensen in ons team werken al jaren met veel passie voor verschillende overheidsorganisaties, werkgevers, financiële instellingen, maatschappelijke organisaties, scholen, media en particulieren.

Joëlla Opraus - de Visser, Oprichter MoneyRebels

Joella heeft 20 jaar ervaring in de financiële wereld: van financieel advies tot schuldhulpverlening, van coach tot trainer, van auteur (“De Financiële Detox”) tot ontwikkelaar van het platform How 2 Spend It, de voorloper van MoneyRebels. Een heel breed spectrum, waarbij financiële communicatie en gedragsverandering altijd haar grootste interesse hebben gehad. Binnen MoneyRebels is zij vooral verantwoordelijk voor strategie, financiën, fondsaanvragen, conceptontwikkeling en tekstschrijven.

Annelou van Noort, Oprichter MoneyRebels

Annelou is sinds 2010 specialist en gedragsexpert in de financiële opvoeding en educatie van jongeren. Haar passie ligt bij de onderwerpen ‘kinderen en opvoeding’. Met slimme tools, praktische tips en creatieve opdrachten, maakt zij de onderwerpen voor ouders en jongeren toegankelijker. Andere opdrachtgevers van Annelou zijn o.a. EuroWijs (Volksbank), De Nederlandsche Bank, Vereniging van Banken. Binnen MoneyRebels is zij vooral verantwoordelijk voor strategie, planning, productontwikkeling en vormgeving. Ze is bestseller auteur van het Tel je geld, zakgeldboek voor kinderen met meer dan 30.000 verkochte exemplaren.

Aanbieder

MoneyRebels

Kosten

Betaald

Geschikt voor

Type training

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.