geldlessen.nl

Docentendag ‘Geldlessen voor de toekomst’ op maandagmiddag 10 juni

maandag, 15 april 2024

Onze docentendag vindt plaats in Theater Buitensoos in Zwolle en staat in het teken van financiële educatie. Want hoe leer je kinderen en jongeren omgaan met geld en welke onderwerpen zijn daarbij van belang? Werk je in het onderwijs of bij één van onze partners, dan wil je dit niet missen!

Leraren, docenten en coördinatoren uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo zijn uitgenodigd om de nieuwste inzichten op het gebied van financiële educatie op te doen. Ook medewerkers van pensioenfondsen, verzekeraars en banken zijn welkom! We delen ervaringen met elkaar én met experts uit de financiële sector. In navolging van onze succesvolle docentendag 2023 en de jaarlijkse platformbijeenkomst met onze partners bundelen we onze krachten. Onze partners zijn namelijk experts op verschillende financiële thema’s en delen graag hun inzichten met het onderwijs zodat we samen kinderen en jongeren ook op financieel gebied voorbereiden op hun toekomst.

Dit kun je verwachten:

  • Net bevestigd: Ernst-Jan Pfauth als keynote speaker!
  • 10 workshops over o.a. financiële criminaliteit, achteraf betalen, de risico’s van deepfake en AI en bewezen tools voor effectieve financiële educatie.
  • Tips en nieuwe inzichten om in de klas aan de slag te gaan met lessen over geld en financiële vaardigheden.
  • Netwerkborrel met collega’s, experts uit de financiële sector en medewerkers van Wijzer in geldzaken.

Hier wil je bij zijn!

Meld je snel aan en geef je voorkeur voor 2 workshops op. 

Zet alvast in je agenda:

  • Datum: Maandag 10 juni 2024
  • Tijd: 12:30 - 17:00 uur
  • Locatie: Theater Buitensoos in Zwolle (naast het station)

Vorige editie van de docentendag

In 2023 organiseerde Wijzer in geldzaken voor het eerst een docentendag. Dit was een geslaagd event met meer dan 100 enthousiaste docenten uit het voortgezet onderwijs en mbo. Bekijk de terugblik

 
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.