geldlessen.nl

Masterclass Money Talk

In deze masterclass leer je verschillende geldperspectieven te begrijpen en hoe mensen verschillen in hun relatie met geld. Ook leer je hoe dit zich vertaalt naar de verschillende doelgroepen en krijg je uiteraard de tools in handen om met de kennis aan de slag te gaan.

Beschrijving van deze masterclass

Mbo-docenten beschikken zelf vaak nog niet over de benodigde kennis over een geldonderwerp, en bovendien merken we vaak dat het ook aan zelfvertrouwen ontbreekt om een ander te onderwijzen over geld. Vaak verwachten ze dan van zichzelf dat ze hun eigen huishoudboekje dan tiptop in orde hebben, en wat we ook daar al zien: de meeste Nederlanders, inclusief de professionals zelf, vinden zichzelf niet zo’n held met geld. Het zijn echt niet alleen de jongeren. Maar we hebben het juist nodig dat het gesprek met geld wél gevoerd wordt en we van elkaar leren. Daarom hebben wij ons er in gespecialiseerd om op een laagdrempelige wijze te communiceren over aan geld gerelateerde onderwerpen. In deze masterclass krijgen de mbo-docenten de tools om om zelf aan de slag te kunnen.

Praktische informatie

Duur scholing

4 uur

Max. aantal deelnemers

25 deelnemers

Beschikbaar vanaf

1 november 2023

Locatie

Rotterdam en op locatie mogelijk.

Leervorm/werkvorm

Theorie, experts aan het woord, praktijk verhalen

Richtprijs

€395 excl. btw / €477,95 incl. btw

Contactpersoon

Annelou van Noort

Over de aanbieder

MoneyRebels is een eigen-wijze, sociale onderneming met een track record van ruim 15 jaar in financiële hulp- en dienstverlening, financiële educatie, boeken, workshops, trainingen, online programma’s, games en tools. De mensen in ons team werken al jaren met veel passie voor verschillende overheidsorganisaties, werkgevers, financiële instellingen, maatschappelijke organisaties, scholen, media en particulieren.

Joëlla Opraus - de Visser, Oprichter MoneyRebels

Joella heeft 20 jaar ervaring in de financiële wereld: van financieel advies tot schuldhulpverlening, van coach tot trainer, van auteur (“De Financiële Detox”) tot ontwikkelaar van het platform How 2 Spend It, de voorloper van MoneyRebels. Een heel breed spectrum, waarbij financiële communicatie en gedragsverandering altijd haar grootste interesse hebben gehad. Binnen MoneyRebels is zij vooral verantwoordelijk voor strategie, financiën, fondsaanvragen, conceptontwikkeling en tekstschrijven.

Annelou van Noort, Oprichter MoneyRebels

Annelou is sinds 2010 specialist en gedragsexpert in de financiële opvoeding en educatie van jongeren. Haar passie ligt bij de onderwerpen ‘kinderen en opvoeding’. Met slimme tools, praktische tips en creatieve opdrachten, maakt zij de onderwerpen voor ouders en jongeren toegankelijker. Andere opdrachtgevers van Annelou zijn o.a. EuroWijs (Volksbank), De Nederlandsche Bank, Vereniging van Banken. Binnen MoneyRebels is zij vooral verantwoordelijk voor strategie, planning, productontwikkeling en vormgeving. Ze is bestseller auteur van het Tel je geld, zakgeldboek voor kinderen met meer dan 30.000 verkochte exemplaren.

Aanbieder

MoneyRebels

Kosten

Betaald

Geschikt voor

Type training

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.